Over ons

Maak kennis met Beroepsvervoer Academie.

Al sinds 2011 actief in beroepsopleidingen.

Gespecialiseerd in beroepsopleidingen voor de taxibranche, transport en logistiek én voor ondernemers in het personen- en goederenvervoer.

U bent verzekerd dat u wordt opgeleid door een opleidingsinstituut met specialisten die uit het vak komen. Door de jarenlange ervaring én met 8000 unieke geslaagden zorgen wij ervoor dat u binnen no-time uw NIWO diploma, vrachtwagen theorie, code 95 nascholing of ADR certificaat kunt behalen.

Met veel ervaring hebben wij onszelf zodanig ontwikkeld dat U na het volgen van een korte en krachtige cursus de opleiding succesvol kunt afronden. Wij merken dat er nogal mensen zakken voor het examen, ondanks dat zij elders een lange opleiding met uitgebreide dikke boeken hebben gevolgd. Dat is bij ons juist net even anders.

De klassikale lessen zult u als prettig ervaren, alles wordt efficiënt en effectief en duidelijk uitgelegd in jip-en-janneketaal. Een methode waarbij iedereen het snapt. Ook zal de stof blijven hangen zodat u daar uw hele leven van zult profiteren.

Onze ervaring en kennis in rijopleidingen en ondernemerschap is enorm, hierdoor hebben wij onze eigen verfijnde lesmateriaal kunnen ontwikkelen.

Wij zijn trots dat wij dit werk al langer dan 12 jaar doen en al duizenden kandidaten hebben mogen opleiden. Hoe goed we ook zijn, onze docenten zijn continu bezig met het verbeteren en actualiseren van de lesstof. Ze komen letterlijk uit de transport sector. Zo krijgt u begeleiding van echte deskundigen.

U bent van harte welkom bij Beroepsvervoer Academie.

Met vriendelijke groet,

Emre Celiker - DGA

Beroepsvervoer Academie B.V.

×