Over ons

Investeer in jouw toekomst

Beroepsvervoer Academie verzorgt al
sinds
2011 beroepsopleidingen.

U kunt hierbij denken aan opleiding voor de taxibranche, transport- en logistiek én voor ondernemers in het personen- en goederenvervoer.

U bent verzekerd dat u wordt opgeleid door een opleidingsinstituut met meer dan 12 jaar ervaring én al meer dan 7000+ geslaagden. Wij schrijven graag een stukje over ons.

Na vele jaren ervaring hebben wij onszelf zodanig ontwikkeld dat U na het volgen van een korte en krachtige cursus de opleiding succesvol kunt afronden. Wij merken dat er nogal mensen zakken voor het examen, ondanks dat zij elders een lange opleiding met uitgebreide dikke boeken hebben gevolgd. Dat is bij ons juist net even anders.

De klassikale lessen zult u als prettig ervaren, alles wordt efficiënt en effectief uitgelegd. Duidelijk uitgelegd in jip-en-janneketaal. Een methode waarbij iedereen het snapt. Ook zal de stof blijven hangen zodat u daar uw hele leven van zult profiteren.

Onze ervaring en kennis in rijopleidingen en ondernemerschap is enorm, hierdoor hebben wij onze eigen verfijnde lesmateriaal kunnen ontwikkelen.

Wij zijn trots dat wij dit werk al langer dan 12 jaar doen en al duizenden kandidaten hebben mogen opleiden. Hoe goed we ook zijn, onze docenten zijn continu bezig met het verbeteren en actualiseren van de lesstof. Ze komen letterlijk uit de transport sector. Zo krijgt u les van echte deskundigen. Schrijf u in en ervaar onze hoge slagingspercentage zelf!

Beroepsvervoer Academie B.V.

×