NIWO opleider

Over ons

Beroepsvervoer Academie, het opleidingsinstituut voor het behalen van uw ondernemersdiploma. Sinds 2011 gespecialiseerd in het aanbieden van beroepsopleidingen, waaronder ook de vakbekwaamheidsdiploma. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u les krijgt van een gecertificeerde transport opleider met meer dan 10 jaar ervaring.

Na vele jaren onderzoek hebben wij het mogelijk gemaakt dat een kandidaat die bij ons een opleiding volgt binnen een korte periode slaagt voor al zijn verplichte examens. Dankzij deze unieke methode is slagen voor de ondernemersexamen binnen handbereik. Wij hebben ontdekt dat veel mensen zakken voor het verplichte examen bij het CBR, ondanks dat zij een lange opleiding hebben gevolgd. Het is nooit eerder zo efficiënt en effectief geweest. Het is leerzaam en examengericht, de stof begrijpen en slagen voor het examen!

Wij richten ons puur op de theoriecursussen voor het behalen van de NIWO vakbekwaamheidsdiploma goederenvervoer. Dagelijks zijn onze docenten bezig met het verbeteren en updaten van de lesstof én komen ze letterlijk uit het vak. Zo krijgt u les van echte deskundigen. Schrijf u in en ervaar het zelf!

Beroepsvervoer Academie B.V.

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2020 Beroepsvervoer Academie B.V. - Alle rechten voorbehoudenAlgemene voorwaarden | Privacy- en cookieverklaring