fbpx

Over ons

Beroepsvervoer Academie - "Investeer in jouw toekomst"

Beroepsvervoer Academie verzorgt al sinds 2011 beroepsopleidingen. U kunt hierbij denken aan opleiding voor de taxibranche, transport- en logistiek én voor ondernemers in het personen- en goederenvervoer. U bent verzekerd dat u wordt opgeleid door een opleidingsinstituut met 10 jaar ervaring én meer dan 5000 geslaagden. Wij schrijven graag een stukje over ons.

Na vele jaren ervaring hebben wij onszelf ver ontwikkeld dat kandidaten na het volgen van een korte en krachtige cursus de opleiding succesvol afronden. Wij merken dat er nogal mensen zakken voor het examen, ondanks dat zij elders een lange opleiding met uitgebreide dikke boeken hebben gevolgd. Dat is bij ons juist net even anders.

De klassikale lessen zult u als prettig ervaren, alles wordt efficiënt en effectief uitgelegd. Het is leerzaam en examengericht, de stof begrijpen en slagen voor het examen!

Onze ervaring en kennis in rij-opleidingen en ondernemerschap is enorm, hierdoor hebben wij onze eigen verfijnde lesmateriaal kunnen vormen waar u van zult profiteren.

Wij zijn trots dat wij dit werk al 10 jaar doen en al duizenden kandidaten hebben mogen opleiden. Hoe goed we ook zijn, onze docenten zijn continu bezig met het verbeteren en actualiseren van de lesstof én komen ze letterlijk uit het vak. Zo krijgt u les van echte deskundigen. Schrijf u in en ervaar onze hoge slagingspercentage zelf!

Beroepsvervoer Academie B.V.

Beroepsvervoer Academie NIWO

Wij zijn aangesloten en gecertificeerd bij:

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2021 Beroepsvervoer Academie B.V. - Alle rechten voorbehoudenAlgemene voorwaarden | Privacy- en cookieverklaring
has been added to the cart. View Cart
});