niwo opleiding amsterdam

Over ons

Beroepsvervoer Academie, specialisten in NIWO opleidingen.

Het opleidingsinstituut voor het behalen van uw ondernemersdiploma. Sinds 2011 gespecialiseerd in het aanbieden van beroepsopleidingen, waaronder de diploma voor transport ondernemer. U bent verzekerd dat u les krijgt van een gecertificeerde transport opleider met ruim 10 jaar ervaring. Wij schrijven graag een stukje over ons.

Na vele jaren les geven hebben wij ons dusdanig ontwikkelt waarbij een kandidaat die bij ons een opleiding volgt in een korte periode slaagt voor al zijn examens. Wij merken dat er nogal mensen zakken voor het examen, ondanks dat zij elders een lange opleiding hebben gevolgd met uitgebreide dikke boeken. Dat is bij ons juist net even anders. Ons unieke manier van les geven past precies in de huidige tijd, waarbij alles sneller en beter moet in een kortere tijd.

De klassikale lessen zult u als prettig ervaren, alles wordt efficiënt en effectief uitgelegd. Het is leerzaam en examengericht, de stof begrijpen en slagen voor het examen!

Ons focus ligt tijdens de lessen volledig op het examen, hierdoor behandelen wij enkel de stof die wij ook daadwerkelijk nodig hebben om te kunnen slagen. De boeken laten wij liever links liggen, maar in extreme gevallen zijn die bij ons uiteraard ook verkrijgbaar.

Wij zijn trots dat wij dit werk al 10 jaar doen en al duizenden kandidaten hebben mogen opleiden. Hoe goed we ook zijn, onze docenten zijn continu bezig met het verbeteren en actualiseren van de lesstof én komen ze letterlijk uit het vak. Zo krijgt u les van echte deskundigen. Schrijf u in en ervaar het zelf!

Beroepsvervoer Academie B.V.

Wij zijn aangesloten en gecertificeerd bij:

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2020 Beroepsvervoer Academie B.V. - Alle rechten voorbehoudenAlgemene voorwaarden | Privacy- en cookieverklaring