NIWO opleiding in Amsterdam

Volg klassikaal onze NIWO opleiding in Amsterdam en haal in 8 dagen uw NIWO diploma! De snelste transport opleider van Nederland met een gemiddelde slagingspercentage van 90%!

Wilt u een NIWO opleiding volgen om zo snel mogelijk uw NIWO diploma te halen? Dat kan bij Beroepsvervoer Academie in Amsterdam! Wij zorgen ervoor dat u uw NIWO vergunning haalt zodat u aan de slag kunt als zelfstandige koerier of eigen transport ondernemer. Komt u van buiten Amsterdam? Dan raden wij u aan om de spoedcursus van 8 dagen te volgen. Dan haalt u binnen no-time uw NIWO diploma. Zo hoeft u minder vaak te reizen naar Amsterdam.

 

NIWO EURO vergunning Amsterdam

Met een NIWO opleiding van Beroepsvervoer Academie Amsterdam is het mogelijk om snel uw vakbekwaamheidsdiploma goederenvervoer te behalen. Na het behalen van uw diploma kunt u een EURO vergunning aanvragen bij de NIWO. Met deze vergunning kunt u meteen aan de slag kunt als transportondernemer in Nederland, maar ook in de rest van Europa.

Beroepsvervoer Academie richt zich puur op de theoriecursussen. Elke dag actualiseren wij onze lesstof, hierdoor hebben wij de hoogste slagingspercentage voor de NIWO opleiding goederenvervoer. Onze docenten komen letterlijk uit het vak en zijn op de hoogte van de actualiteiten binnen deze branche. Zo krijgt u les van echte deskundigen. Schrijf u in voor een NIWO opleiding in Amsterdam en ervaar het zelf!

NIWO opleiding
WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2022 Beroepsvervoer Academie B.V. - Alle rechten voorbehoudenAlgemene voorwaarden | Privacy- en cookieverklaring
has been added to the cart. View Cart
×
});