NIWO opleiding in Maastricht

Komt u uit omgeving Limburg en wilt u een NIWO opleiding volgen in Maastricht? Dat is geen probleem! Beroepsvervoer Academie is de NIWO specialist van Nederland en wij zijn ook actief in regio Maastricht. 

Wilt u een NIWO opleiding volgen in omgeving Maastricht? Wij verzorgen NIWO cursussen voor iedereen die in omgeving Maastricht aan de slag wilt als zelfstandige koerier of eigen transport ondernemer.

 

Vakbekwaamheidsdiploma Transport Maastricht

Met een NIWO opleiding van Beroepsvervoer Academie haalt u snel uw vakbekwaamheidsdiploma goederenvervoer. Als NIWO specialist in Maastricht kunt u zowel een dag als avondopleiding volgen. Bij het behalen van uw diploma is het mogelijk om een EURO vergunning aan te vragen bij de NIWO waarmee u meteen aan de slag kunt als transportondernemer door heel Europa.

U krijgt les van deskundigen die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen de transport branche. Het behalen van uw NIWO vakbekwaamheidsdiploma goederenvervoer was nog nooit zo makkelijk. Schrijf u in en ervaar het zelf!

NIWO opleiding
WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2022 Beroepsvervoer Academie B.V. - Alle rechten voorbehoudenAlgemene voorwaarden | Privacy- en cookieverklaring
has been added to the cart. View Cart
×
});