NIWO Opleiding

Bedrijfsmanagement

Haal uw Vakbekwaamheidsdiploma Transport
NIWO diploma in
6 dagen en wordt transport ondernemer!

Iedereen die het Getuigschrift van vakbekwaamheid voor het vervoer van goederen over de weg wilt behalen moet 6 examens/modules afleggen bij het CBR. In de cursus leer je alles over het oprichten en onderhouden van een onderneming. Tijdens de module gaan we in op alle facetten van bedrijfsvoering.

Voor bedrijfsmanagement hebben wij een gemiddeld slagingspercentage van 96%!
96%

Examen Bedrijfsmanagement

Vakbekwaamheid transportondernemers – De module Bedrijfsmanagement examen is onderdeel van de zes modules die met succes afgerond moeten worden om in aanmerking te komen voor de eurovergunning. Tijdens deze module leer je alles omtrent bedrijf het oprichten en onderhouden van een onderneming.

De volgende onderdelen worden getoetst tijdens het examen.

  • Het stichten van een onderneming
  • Verzekeringen
  • Rechts- en wetskennis
  • Criminaliteitspreventie en beveiliging
  • Belastingen
  • Marketing

Beroepsvervoer Academie leidt je op voor de getuigschrift van vakbekwaamheid voor nationaal en internationaal beroepsvervoer voor goederen op de weg van het CBR. Onder begeleiding van ervaren docenten zorgen wij er met een duidelijk en compleet opleidingsproject voor dat je zo snel mogelijk je ondernemersdiploma haalt.

Op onze overzichtspagina vind je alle beschikbare cursusdata en tarieven. Wilt u direct starten of heeft u vragen over onze NIWO opleiding, twijfelt u dan niet en neem direct contact met ons op. Je bereikt ons gemakkelijk per mail op info@beroepsvervoeracademie.nl. Je kunt ons ook bellen op 020 - 334 64 53.

Bedrijfsmanagement

440,-
+ CBR examenkosten: € 157,40
Geen huiswerk of dure boeken
Zelfde dag les én examen
>96,1% Slagingspercentage
Niet gelukt? U heeft lesgarantie!

Genoemde tarieven zijn exclusief CBR examens en vrijgesteld van BTW.

Alle beroepsopleidingen zijn 100% fiscaal aftrekbaar! SOOB-subsidie is mogelijk. Vraag naar de voorwaarden.

Ruim 12 jaar ervaring! Waar wacht u nog op?

Veelgestelde vragen Bedrijfsmanagement

Vind snel een antwoord op je vragen

Het is belangrijk dat voordat u als transport ondernemer aan de slag gaat, u precies hoe de wet en regelgeving geregeld is. Daarom krijgt u met name vragen over onder andere;

  • Recht- en wetkennis
  • Verzekeringen
  • Belastingen
  • Marketing

Het theorie-examen bestaat uit 30 meerkeuzevragen, waarvan u minstens 19 vragen goed moet beantwoorden om te kunnen slagen. Dit examen duurt 60 minuten. U kunt in uitzonderlijke gevallen examen doen met extra tijd of individuele begeleiding, vraag naar de voorwaarden. De uitslag is 5 jaar geldig.

U dient een geldig identiteitsbewijs en uw reserveringsbrief (oproepkaart) mee te nemen naar het CBR examen. Indien u nog geen oproepbrief heeft kunt u deze bij ons opvragen, neem hiervoor contact op via telefoonnummer: 0203346453

Dit kan via uw opleider of u kunt het ook zelf reserveren via Mijn CBR. U heeft hiervoor DigiD inlogcodes nodig. Ons advies is altijd om via uw opleider te reserveren, dit heeft te maken met de beschikbaarheid en flexibiliteit van de examendata.

Het examen BEDRIJFSMANAGEMENT kost: € 127,05
Wij berekenen geen reserveringskosten.

U kunt bij elke CBR in heel Nederland dit examen afleggen. Overleg met uw docent wat voor u het beste uitkomt.

Het examen bestaat uit 30 meerkeuze vragen. U bent geslaagd als u 19 of meer vragen goed heeft beantwoord.

Direct na het examen.

Het theorie examen voor ondernemers hebben een geldigheidsduur van 5 jaar. Dat betekent dat u binnen 5 jaar moet slagen voor 6 examens. De opleiding is bij ons 1 jaar geldig, u dient dus binnen 1 jaar klaar te zijn met alle examens. In uitzonderlijke gevallen kunnen wij dit in overleg verlengen met 3 maanden.

In sommige gevallen kunt u in aanmerking komen voor een SOOB subsidie voor uw opleiding. Wij zijn gecertificeerd bij Stichting Transport en Logistiek en zijn een SOOB gecertificeerde opleider.

U dient wel zelf de aanvraag te regelen alvorens u met de opleiding start , dit kunt u regelen via www.soobsubsidiepunt.nl

Bekijk de voorwaarden op www.stlwerkt.nl

×