Vrachtauto Rijbewijs

Haal uw vrachtauto theorie in 3 dagen en wordt vrachtwagenchauffeur.

Bij Beroepsvervoer Academie kunt u ook terecht voor het behalen van uw vrachtauto rijbewijs. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van spoedcursussen voor de theorie, maar ook voor de praktijk opleiding.

Wat moet u doen om vrachtwagenchauffeur te worden (beroepsmatig)?

Theorie:

  1. U behaald uw RV1 Theorie examen – Verkeer & Techniek
  2. U behaald uw V2C Theorie examen – Administratie
  3. U behaald uw V3C Theorie examen – Code 95 en cases
theorie-opleidingen-vervoersbranche.jpeg

Bij ons geen lange wachttijden! Binnen 1 week al je diploma!

Actuele data:

2022 mei

Week 4

ma 25
di 26
wo 27
do 28
vr 29
za 30
zo 1
ma 2
di 3
wo 4
do 5
vr 6
za 7
zo 8
ma 9
di 10
wo 11
do 12
vr 13
za 14
zo 15
ma 16
di 17
wo 18
do 19
vr 20
za 21
zo 22
ma 23
di 24
wo 25
do 26
vr 27
za 28
zo 29
ma 30
di 31
wo 1
do 2
vr 3
za 4
zo 5

Tarieven

Genoemde tarieven zijn inclusief CBR examens en vrijgesteld van BTW.

Al onze beroepsopleidingen zijn 100% fiscaal aftrekbaar!

€300,-

RV1 (Verkeer & Techniek)

€300,-

V2C (Administratie)

€300,-

V3C (Code 95 cases)

0
+
Geslaagden
0
Jaar ervaring
0
%
Gemiddelde Slagingsprecentage

Meest gestelde vragen

De vrachtauto (C) opleiding met code 95 (beroepsmatig rijden) bestaat uit 3 theorie- en 2 praktijkexamens. De theorie is bij ons te halen in 3 dagen. De praktijk hangt af van hoeveel lesuren u nodig heeft. Gemiddeld bent u in 2 tot 3 maanden klaar met de gehele opleiding.

Let op: de theorie dagopleiding is intensiever dan een klassieke cursus. Mocht uw taal- en/of basisvaardigheden niet voldoende zijn dan zal u extra cursusdagen moeten volgen. U kunt dit in overleg met ons kosteloos inplannen.

Per vak kan de slagingspercentage verschillen omdat niet iedereen vanuit huis elk onderwerp beheerst. Dankzij onze unieke methode behalen wij – in tegenstelling tot andere opleiders – een hogere slagingspercentage. Iedereen die de Nederlandse taal voldoende beheerst en goed oplet tijdens de les zou in één keer moeten kunnen slagen voor het examen.

Gemiddelde slagingspercentages Beroepsvervoer Academie tot 31-07-2021: 

  • RV1 (Verkeer & Techniek): 89%
  • V2C (Administratie): 91%
  • V3C (Code 95): 93%

Bron: CBR

Wij hebben wekelijks cursussen voor het behalen van de ondernemersdiploma goederenvervoer. U kunt direct met de gewenste module instromen, er is geen wachttijd en ook geen volgorde van de modules!

U hoeft bij ons van te voren niet een dikke boek uitgebreid te leren, omdat wij alle stof op de cursusdag duidelijk behandelen. Wij hebben ons gespecialiseerd in spoed opleidingen. De stof wordt beknopt en duidelijk behandeld en intensief herhaald zodat u het niet kunt vergeten. Hierdoor is er geen behoefte meer aan dure boeken of huiswerk. Wél krijgt u van te voren de naslagwerken opgestuurd zodat u alvast kunt voorbereiden op de intensieve spoedcursus.

Liever boeken (bij)kopen? Dat kan, wij hebben de nieuwste boeken op voorraad.

Om een hoge slagingspercentage te kunnen garanderen is het van belang dat u vlak na de cursus meteen het examen aflegt bij het CBR. En om dat te kunnen realiseren reserveren wij het examen. U heeft dezelfde dag les en examen.

Let op: mocht u moeite hebben met leren, dan zullen wij uw examen nog niet reserveren. Wij raden u dan aan om kosteloos een extra cursus volgen voordat u het examen aflegt.

Bent u al in het bezit van een NIWO vakbekaamheidsdiploma? Dan hoeft u de 3e deel (V3C) niet te doen. U bent daarvoor vrijgesteld!

Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder!

De lessen worden meestal bij ons op het kantoor in Amsterdam verzorgt. Wij hebben 2 verzorgde leslokalen die voldoen aan alle belangrijke eisen. De locatie is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en u kunt gratis parkeren!

Ook verzorgen wij door heel Nederland cursussen in verschillende regio’s in de buurt van het CBR.

De exacte cursuslocatie en de tijden worden van te voren per mail bekend gemaakt.

In sommige gevallen kunt u in aanmerking komen voor een SOOB subsidie voor uw opleiding. Wij zijn gecertificeerd bij Stichting Transport en Logistiek en zijn een SOOB gecertificeerde opleider.

U dient wel zelf de aanvraag te regelen alvorens u met de opleiding start , dit kunt u regelen via www.soobsubsidiepunt.nl

Bekijk de voorwaarden op www.stlwerkt.nl

Het theoriecertificaat voor vrachtauto examens hebben een geldigheidsduur van 2 jaar. Dat betekent dat u binnen 2 jaar na het behalen van uw eerste examen moet slagen voor al uw theorie- en praktijkexamens. De opleiding zelf is bij ons 1 jaar geldig, u dient dus binnen 1 jaar klaar te zijn met alle examens. In uitzonderlijke gevallen kunnen wij dit in overleg verlengen met 3 maanden.

Dat is geen probleem. Laat ons weten wanneer je examen hebt en wij zoeken dan een passende opleiding voor je uit, uiteraard zo dicht mogelijk bij je examen! Vanzelfsprekend betaal je dan bij ons alleen de opleiding en geen examenkosten.

×