COMPLETE NIWO OPLEIDING

IN 8 DAGEN AFRONDEN

Vakbekwaamheidsdiploma Transport - NIWO Opleiding

Haal uw Vakbekwaamheidsdiploma Transport - NIWO diploma in 8 dagen en wordt transport ondernemer!

Beroepsvervoer Academie verzorgt opleidingen voor het behalen van de vakbekwaamheidsdiploma. Hiermee voldoet u aan één van de eisen om uw EURO vergunning aan te vragen bij de NIWO. Voordat u aan de slag kunt als transport ondernemer moet u of wanneer u uw transport bedrijf wilt starten, moet u in het bezit zijn van zo een EURO vergunning.

De voorwaarden om een EURO vergunning aan te vragen zijn;

  • U bent vakbekwaam - NIWO diploma
  • U bent betrouwbaar - Verklaring omtrent goed gedrag
  • U bent kredietwaardig - Accountantsverklaring
  • U bent duurzaam gevestigd - Middels een KvK uittreksel

 

Wij hebben een gemiddeld slagingspercentage van 86%!

 

niwo opleiding
Beroepsvervoer Academie
5.0
aangedreven door Facebook

Schrijf u nu in voor onze NIWO opleiding

Om uw vakbekwaamheidsdiploma (NIWO diploma) te halen moet u binnen 5 jaar slagen voor zes examens. Zodra u bent geslaagd kunt u uw EURO vergunning aanvragen en aan de slag als transport ondernemer of zzp'er. Wilt u meer weten over het examen? Klik op de gewenste module:

Met onze jarenlange ervaring en onze unieke NIWO opleiding kunt u supersnel en eenvoudig slagen voor deze zes examens. Bekijk de tarieven en de startdata en meld u aan voor de opleiding zodat u in 8 dagen uw NIWO diploma kunt halen! Beroepsvervoer Academie is de specialist in het vakdiploma beroepsgoederenvervoer. 

De 11 meest gestelde vragen:

De NIWO opleiding bestaat uit 6 modules en het diploma is bij ons haalbaar in 8 dagdelen, verspreid over 2 tot 3 weken. U heeft dezelfde dag les en examen. Wij kopen en reserveren uw examens van te voren.

Let op: Mocht uw taal- en/of basisvaardigheid rekenen niet voldoende zijn dan zal u extra cursusdagen moeten volgen. Dit is uiteraard in de prijs inbegrepen.

Per vak kan de slagingspercentage verschillen omdat niet iedereen vanuit huis elk onderwerp beheerst. Dankzij onze unieke methode behalen wij – in tegenstelling tot andere opleiders – een hogere slagingspercentage. Iedereen die de Nederlandse taal voldoende beheerst en goed oplet tijdens de les zou in één keer moeten kunnen slagen voor het examen.

Gemiddelde slagingspercentages Beroepsvervoer Academie tot 31-07-2020: 

  • Wegvervoer Goederen Deel 1: 92%
  • Wegvervoer Goederen Deel 2: 89%
  • Bedrijfsmanagement: 88%
  • Personeelsmanagement: 93%
  • Financieel Management: 77%
  • Calculatie: 72%

Bron: CBR

Wij hebben wekelijks cursussen voor het behalen van de ondernemersdiploma goederenvervoer. U kunt direct met de gewenste module instromen, er is geen wachttijd en ook geen volgorde van de modules!

Bekijk hier de startdata van de aankomende NIWO opleidingen.

U hoeft bij ons van te voren niet een dikke boek uitgebreid te leren, omdat wij alle stof op de cursusdag duidelijk behandelen. Wij hebben ons gespecialiseerd in spoed opleidingen. De stof wordt beknopt en duidelijk behandeld en intensief herhaald zodat u het niet kunt vergeten. Hierdoor is er geen behoefte meer aan dure boeken of huiswerk. Wél krijgt u van te voren de naslagwerken opgestuurd zodat u alvast kunt voorbereiden op de intensieve spoedcursus.

Liever boeken (bij)kopen? Dat kan, wij hebben de nieuwste boeken op voorraad.

Om een hoge slagingspercentage te kunnen garanderen is het van belang dat u vlak na de cursus meteen het examen aflegt bij het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen. En om dat te kunnen realiseren reserveren wij het examen. Bij de dagopleiding heeft u nog op dezelfde dag het examen, bij de avond opleiding de volgende ochtend!

Let op: mocht u moeite hebben met leren, dan zullen wij uw examen nog niet reserveren. Wij raden u dan aan om kosteloos een extra cursus volgen voordat u het examen aflegt.

Bent u al in het bezit van een diploma? Dan kunt u bij sommige diploma’s vrijstelling krijgen voor één of meerdere examens. Kijk op de website of u in aanmerking komt voor een vrijstelling en hoe u dat moet aanvragen.

Uiteraard kunnen wij u hiermee ook begeleiden. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder!

De tarieven per module kunt u terugvinden op onze tarieven pagina. U kunt ervoor kiezen om de opleiding per module te betalen, maar het voordeligst komt u uit als u kiest voor een compleet pakket, u neemt dan alles in één keer af. U krijgt niet alleen € 200,- korting, ook kunnen wij meteen alle examens aansluitend aan de cursussen reserveren. Zo heeft u exact een overzicht met welke dagen u bezig bent met de opleiding.

Stel uw pakket hier samen en schrijf u in op onze website!

Nadat u bent ingeschreven ontvangt u de uitnodigingen voor de cursussen en examens. Wilt u niet betalen met iDeal? Dan kun u uiteraard ook het bedrag (alvorens uw opleiding start) zelf overmaken via internetbankieren, of contant afrekenen op kantoor.

De lessen worden meestal bij ons op het kantoor in Amsterdam verzorgt. Wij hebben 2 verzorgde leslokalen die voldoen aan alle belangrijke eisen. De locatie is makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer en u kunt gratis parkeren!

Ook verzorgen wij door heel Nederland cursussen in verschillende regio’s in de buurt van de examenlocaties.

De exacte cursuslocatie en de tijden worden van te voren per mail bekend gemaakt.

In sommige gevallen kunt u in aanmerking komen voor een SOOB subsidie voor uw opleiding. Wij zijn gecertificeerd bij Stichting Transport en Logistiek en zijn een SOOB gecertificeerde opleider.

U dient wel zelf de aanvraag te regelen alvorens u met de opleiding start , dit kunt u regelen via www.soobsubsidiepunt.nl

Bekijk de voorwaarden op www.stlwerkt.nl

Het theorie examen voor ondernemers hebben een geldigheidsduur van 5 jaar. Dat betekent dat u binnen 5 jaar moet slagen voor 6 examens. De opleiding is bij ons 1 jaar geldig, u dient dus binnen 1 jaar klaar te zijn met alle examens. In uitzonderlijke gevallen kunnen wij dit in overleg verlengen met 3 maanden.

Dat is geen probleem. Laat ons weten wanneer je examen hebt en wij zoeken dan een passende opleiding voor je uit, uiteraard zo dicht mogelijk bij je examen! Vanzelfsprekend betaal je dan bij ons alleen de opleiding en geen examenkosten.

Beroepsvervoer Academie
5.0
aangedreven door Facebook
WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2021 Beroepsvervoer Academie B.V. - Alle rechten voorbehoudenAlgemene voorwaarden | Privacy- en cookieverklaring
has been added to the cart. View Cart
});