NIWO opleiding in Groningen

Komt u uit de omgeving van Groningen en wilt u de NIWO opleiding volgen? Dat kan! Beroepsvervoer Academie is de NIWO vakdiploma specialist van Nederland en is ook actief in regio Groningen. 

Wilt u een NIWO opleiding volgen in omgeving Groningen? Wij verzorgen NIWO cursussen voor iedereen die in omgeving Groningen aan de slag wilt als zelfstandige koerier of eigen transport ondernemer.

 

Vakbekwaamheidsdiploma Transport Groningen

Met onze NIWO opleiding haalt u bij Beroepsvervoer Academie snel uw vakdiploma voor het goederenvervoer. Als specialist in Groningen kunt u zowel een dag als avondopleiding volgen. Bij het behalen van uw diploma is het mogelijk om een EURO vergunning aan te vragen bij de NIWO waarmee u meteen aan de slag kunt als transportondernemer door heel Europa.

U krijgt les van ervaren docenten die op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen de transport sector. Het behalen van uw NIWO vakbekwaamheidsdiploma goederenvervoer was nog nooit zo makkelijk. Schrijf u in en ervaar het zelf!

NIWO opleiding
WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2022 Beroepsvervoer Academie B.V. - Alle rechten voorbehoudenAlgemene voorwaarden | Privacy- en cookieverklaring
has been added to the cart. View Cart
×
});