NIWO opleiding in Eindhoven

Komt u uit de omgeving van Eindhoven en wilt u een NIWO opleiding volgen, dat is mogelijk! Volg een NIWO opleiding bij de grootste ondernemersopleider van Nederland. De juiste keuze voor het behalen van de NIWO vakbekwaamheidsdiploma goederenvervoer in Eindhoven!

Wilt u een NIWO opleiding volgen in de regio Eindhoven? Dat kan bij Beroepsvervoer Academie! Wij verzorgen NIWO cursussen voor iedereen die in Eindhoven aan de slag wilt als zelfstandige koerier of eigen transport ondernemer. Ook als u buiten Eindhoven een NIWO opleiding wilt volgen bent u bij ons aan het juiste adres!

 

NIWO EURO vergunning Eindhoven

Met een NIWO opleiding van Beroepsvervoer Academie haalt u supersnel uw vakbekwaamheidsdiploma goederenvervoer en daarmee kunt u een EURO vergunning aanvragen bij de NIWO waarmee u meteen aan de slag kunt als transportondernemer door heel Europa.

Wij richten ons puur op de theoriecursussen voor het behalen van de NIWO vakbekwaamheidsdiploma goederenvervoer. Dagelijks zijn onze docenten bezig met het verbeteren en updaten van de lesstof én komen ze letterlijk uit het vak. Zo krijgt u les van echte deskundigen. Schrijf u in en ervaar het zelf!

NIWO opleiding
WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2022 Beroepsvervoer Academie B.V. - Alle rechten voorbehoudenAlgemene voorwaarden | Privacy- en cookieverklaring
has been added to the cart. View Cart
×
});