NIWO vergunning

Eurovergunning - Haal je Transportvergunning

Volg een NIWO opleiding bij de Beroepsvervoer Academie om te slagen voor uw NIWO vergunning. Dé #1 in transportopleidingen.

Om in de transportsector in Europa te werken, heeft u een NIWO-vergunning nodig, ook wel de EUROvergunning genoemd Dit is een vergunning waarmee u als ondernemer of zelfstandige in de transportsector mag werken. Om uw NIWO-licentie te behalen, moet u binnen vijf jaar zes examens afleggen. Dit kunt u doen bij de Beroepsvervoer Academie in Amsterdam. Als u geslaagd bent, kunt u uw EURO-licentie aanvragen en aan de slag als transportondernemer!

Wij hebben een gemiddeld slagingspercentage van 94%!
94%

"Gegarandeerd succes dankzij onze lesgarantie"

NIWO Eurovergunning

Als u als werknemer in de transportsector wilt werken, heeft u deze vergunning niet nodig. U heeft alleen een geldig rijbewijs nodig waarmee u het voertuig mag besturen waarmee u gaat rijden. Als u echter zelfstandig ondernemer in de transportsector wilt worden, is deze vergunning wel een vereiste. De vergunning wordt afgegeven door de Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie en geeft u de mogelijkheid om in Nederland een voertuig te besturen dat bedrijfsmatig wordt gebruikt.

De Beroepsvervoer Academie biedt een opleiding aan voor het NIWO-examen. De opleiding wordt gegeven in het Nederlands en vindt plaats in een periode van acht dagen. Tijdens de opleiding leert u alles wat u moet weten om het NIWO opleiding te halen. Na de opleiding kunt u het examen afleggen bij de Beroepsvervoer Academie. Wilt u er zeker van dat u slaagt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres met een slagingspercentage van 94%!

NIWO vergunning halen kosten

De kosten zijn afhankelijk van het type opleiding dat u volgt. De prijzen om deze vergunning te halen bij de Beroepsvervoer Academie beginnen bij € 390,-. Voor deze prijs krijgt u een dag les, studiemateriaal en dezelfde dag nog het examen.

U kunt kiezen uit de volgende NIWO opleidingen bij ons om uw NIWO diploma te halen. Bij alle onderstaande opleidingen geldt dezelfde dag les volgen en examen doen!

  • Wegvervoer goederen deel 1 (€390)
  • Wegvervoer goederen deel 2 (€390)
  • Personeelsmanagement (€390)
  • Financieel Management (€490)
  • Bedrijfsmanagement (€390)
  • Calculatie (€490)

Wilt u alles van A-Z te weten komen? Kies dan voor ons NIWO ondernemersdiploma compleet pakket. Dit pakket bestaat uit een opleiding van acht dagen met een hoog slagingspercentage.

Personeelsmanagement

Personeelsmanagement goederen verwijst naar het proces van het beheer van goederen en materialen die nodig zijn voor het personeel. Dit omvat de identificatie, aanschaf, opslag en distributie van deze goederen. Personeelsmanagement is van essentieel belang voor elke organisatie die voor de uitvoering van haar activiteiten afhankelijk is van personeel. Een doeltreffend personeelsbeheersysteem kan een aantal voordelen opleveren.

Zo kan het helpen de efficiëntie van de operaties te verbeteren door ervoor te zorgen dat de juiste goederen en materialen altijd beschikbaar zijn wanneer ze nodig zijn. Bovendien kan het de communicatie en coördinatie tussen verschillende afdelingen binnen een organisatie helpen verbeteren. Ten slotte kan een doeltreffend personeelsbeheersysteem de kosten helpen drukken door de verspilling van middelen te beperken.

U heeft uw NIWO vergunning gehaald wat nu? 

Zodra u uw NIWO vergunning heeft gehaald zijn er een aantal dingen die u kunt doen hiermee. Hier vertellen wij u alles wat u moet weten als u deze heeft ontvangen. Zodra het certificaat binnen is kunt u officieel aan de slag gaan als beroepsvervoerder. Wel moet het certificaat eerst aangevraagd worden, doet u dit niet dan kunt u nog steeds niet gaan werken en bent u dus strafbaar als u dit wel gaat doen. Zorg er ook voor dat u dit doet binnen twee maanden na het behalen van de vergunning anders kan deze vervallen. 

NIWO vergunning behalen doet u bij de Beroepsveroer Academie

De Beroepsvervoer Academie is hét instituut in Nederland dat opleidingen aanbiedt voor de NIWO vergunning. De academie is gevestigd in Amsterdam en biedt een breed scala aan cursussen, waaronder:

Schrijf u vandaag nog in voor een van onze cursussen!

Online aanvragen

Het aanvragen van de NIWO vergunning kan online en kost 235 euro exclusief de bijkomende kosten. Dit doet u dan bij het NIWO-ondernemingsloket waar u inlogt met uw E-herkenning. De E-herkenning is gekoppeld aan uw Kamer van Koophandel. Hier zult u gelijk al uw bedrijfsgegevens zien. Controleer ten alle tijden uw bedrijfsgegevens, want de NIWO zal uw naam en adres gegevens gebruiken die vermeld staan bij de KvK. Wanneer de aanvraag is gedaan mag u nog niet aan de slag gaan. Dit mag pas wanneer u direct aan de slag gaat. Als u de juiste stappen heeft gevolgd bij het aanvragen is de NIWO verplicht om binnen acht weken te beslissen of u deze mag ontvangen. 

NIWO vergunning ontvangen

Zodra u de vergunning heeft ontvangen zijn er een aantal regels waar u zich aan moet houden. Zo is het ten allen tijde verboden om deze te verhuren of geven aan iemand. Doet u dit wel? Dan kunt een flinke boete riskeren en u kunt u zelfs uw vergunning kwijt raken. 

Dit willen wij natuurlijk voorkomen zodat u geen problemen heeft met uw vergunning. Let op: zorg ervoor dat u hem netjes opbergt en goed bewaard, want u mag deze namelijk niet plastificeren of lamineren. Wij van Beroepsvervoer Academie staan altijd voor u klaar als u wilt beginnen met het behalen van uw vergunning, wij zullen ervoor zorgen dat u klaargestoomd wordt en alles weet voordat u de weg op gaat. 

Vragen over NIWO of over de opleidingen?

Onze adviseurs begeleiden je graag in het traject. Ze geven je graag het juiste advies zodat jij de juiste keuzes maakt. Dit kan uiteraard telefonisch. Wil je toch liever een gesprek op ons kantoor? Maak dan een afspraak, u bent van harte welkom op ons kantoor.

Contact? Bel ons via 020 - 334 64 53 of mail naar info@beroepsvervoeracademie.nl.

Wie gingen jou voor?

Haviedj DhonreHaviedj Dhonre
13:17 09 Feb 23
A little late, but definitely worth a review and 5 stars. Emre is the owner and a gem. The teachers are also top, good explanation and most of them pass 99% in 1 go. As far as I'm concerned, this is the best training center for achieving your niwo and your code 95. Thank you Emre and team BVA.
Haviedj DhonreHaviedj Dhonre
13:17 09 Feb 23
Een beetje laat,maar zeker een review en 5 sterren waard. Emre is de eigenaar en een topper. De docenten zijn ook top,goede uitleg en de meesten 99% slagen in 1 keer. Wat mij betreft,is dit de beste opleidingscentrum voor het behalen van je niwo en je code 95. Dank je wel Emre en team BVA.
Mazlum CangizMazlum Cangiz
17:48 03 Feb 23
Alles altijd tot in de puntjes geregeld, zelfs helemaal vanuit brabant de moeite waard. Bedankt Emre en team BVA!
C00LC00L
20:10 02 Feb 23
Really don't understand how they get 5 stars?!? (Probably all friends of each other) Respect to the turk who is giving the courses but with his broken Dutch I think it's great that there are so many graduates me and 3 friends have followed a total of 2 courses at BVA (NIWO) but what was taught to us during the course did not come across at all with the theory exams. Very bad and certainly not recommended and drove all the way from Beek en Donk !!!!!!!!!
C00LC00L
20:10 02 Feb 23
Begrijp echt niet hoe ze aan 5sterren komen?!? (Vast allemaal vriendjes van elkaar) Respect aan de turk die de cursussen aan het geven is maar met zijn gebroken Nederlands vindt ik het toch knap dat er zo veel geslaagden zijn ik en nog 3 vrienden hebben totaal 2 cursussen gevolgd bij BVA (NIWO) maar wat er tijdens de cursus aan ons is geleerd kwam helemaal niet over heen met de theorie examens. Zeer slecht en zeker géén aanrader en nog helemaal vanuit Beek en Donk gereden !!!!!!!!!
Bart KrulBart Krul
15:07 15 Jan 23
Bedankt BVA! Dankzij jullie alle examens in 1x behaald. Een echte aanrader voor het behalen van je benodigde papieren! Super opleider!!
Bart KrulBart Krul
15:07 15 Jan 23
Thanks BVA! Thanks to you passed all exams in 1 x. Highly recommended for obtaining your necessary papers! Super trainer!!
Betty de RuiterBetty de Ruiter
18:19 12 Jan 23
Trained by the various BVA instructors in such a way that I passed the six exams for obtaining the certificate of professional competence for the transport of goods by road in one go. In addition, the planning was also extremely tight, so that everything ran smoothly.
Betty de RuiterBetty de Ruiter
18:19 12 Jan 23
Door de verschillende instructeurs van BVA dusdanig opgeleid dat ik voor de zes examens voor het behalen van het getuigschrift van vakbekwaamheid voor het vervoer van goederen over de weg, in één keer ben geslaagd. Daarnaast was de planning ook uitermate strak geregeld waardoor alles op rolletjes liep.
Akin BarutcuAkin Barutcu
12:28 18 Nov 22
Dankjewel aan alle moeite die jullie hebben ingestoken in mij dank zij jullie ben ik geslaagd voor me niwo ik raad t iedereen aan om contact op te nemen met bva goede lesstoffen en leraren arif abi bedankt voor de laatste zet om te slagen top bedrijf
Akin BarutcuAkin Barutcu
12:28 18 Nov 22
Thank you to all the effort you put into me thanks to you I passed my niwo I advise everyone to contact bva good teaching materials and teachers arif abi thanks for the last move to succeed top company
Enrico JanssenEnrico Janssen
17:53 24 Oct 22
Goede en vakbekwame docent(en).Communicatie zowel vanaf het instituut (Furkan) als met de docenten is helder en doelgericht. Ga zo door. Als ik weer een opleiding zou gaan volgen die jullie aanbieden, rij ik er weer voor naar Amsterdam.
Enrico JanssenEnrico Janssen
17:53 24 Oct 22
Good and skilled teacher(s).Communication both from the institute (Furkan) and with the teachers is clear and goal-oriented. Keep it up. If I were to follow a course that you offer again, I would drive to Amsterdam again.
Battels TradingBattels Trading
09:47 06 Oct 22
Alle 6 vakken 1e keer gehaald.Duidelijke lessen en top opleiders!Aanrader!
Nicky SpeetsNicky Speets
09:35 06 Oct 22
Duidelijke manier van lesgeven, en goede voorbereiding op de examens! Alles in 1 keer gehaald dankzij deze opleider. Aanrader!!
osman Usluosman Uslu
12:13 23 Sep 22
Just passed my Truck theory, got a really good lesson. Years ago had also done a taxi training with them. Their new location is also top notch and looks neat and luxurious. Good classes, nice teachers. Thanks again!!
osman Usluosman Uslu
12:13 23 Sep 22
Zojuist geslaagd voor mijn Vrachtauto theorie, echt goed les gekregen. Had jaren terug ook bij hun een taxi opleiding gedaan. Hun nieuwe locatie is ook top ziet er verzorgd en luxe uit. Goede lessen, aardige docenten. Bedankt weer!!
MAS TANEMAS TANE
22:23 12 Jul 22
Via BVA 8-daagse curses gedaan en mijn Getuigschrift van vakbekwaamheid voor het vervoer van goederen over de weg (NIWO) behaald. Alle modules eerste keer. Goed en duidelijke lesmethodiek. Zeker aan te raden.
MAS TANEMAS TANE
22:23 12 Jul 22
I completed 8-day courses through BVA and obtained my Certificate of Competency for the Transport of Goods by Road (NIWO). All modules first time. Good and clear teaching method. Definitely recommend.
MussMuss
13:01 29 Jun 22
Wat een gemak hier, uitstekende lessen en goede service. Ik ben geslaagd voor al mijn examens voor mijn NIWO diploma en raad jullie zeker dit bedrijf aan. Ze weten waar ze het over hebben en al sinds dag 1 had ik een goede indruk. Bedankt!!
js_loader
×