NIWO vergunning

Eurovergunning - Haal je Transportvergunning

Volg een NIWO opleiding bij de Beroepsvervoer Academie om te slagen voor uw NIWO vergunning. Dé #1 in transportopleidingen.

Om in de transportsector in Europa te werken, heeft u een NIWO-vergunning nodig, ook wel de EUROvergunning genoemd Dit is een vergunning waarmee u als ondernemer of zelfstandige in de transportsector mag werken. Om uw NIWO-licentie te behalen, moet u binnen vijf jaar zes examens afleggen. Dit kunt u doen bij de Beroepsvervoer Academie in Amsterdam. Als u geslaagd bent, kunt u uw EURO-licentie aanvragen en aan de slag als transportondernemer!

Wij hebben een gemiddeld slagingspercentage van 94%!
94%

"Gegarandeerd succes dankzij onze lesgarantie"

NIWO Eurovergunning

Als u als werknemer in de transportsector wilt werken, heeft u deze vergunning niet nodig. U heeft alleen een geldig rijbewijs nodig waarmee u het voertuig mag besturen waarmee u gaat rijden. Als u echter zelfstandig ondernemer in de transportsector wilt worden, is deze vergunning wel een vereiste. De vergunning wordt afgegeven door de Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie en geeft u de mogelijkheid om in Nederland een voertuig te besturen dat bedrijfsmatig wordt gebruikt.

De Beroepsvervoer Academie biedt een opleiding aan voor het NIWO-examen. De opleiding wordt gegeven in het Nederlands en vindt plaats in een periode van acht dagen. Tijdens de opleiding leert u alles wat u moet weten om het NIWO opleiding te halen. Na de opleiding kunt u het examen afleggen bij de Beroepsvervoer Academie. Wilt u er zeker van dat u slaagt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres met een slagingspercentage van 94%!

NIWO vergunning halen kosten

De kosten zijn afhankelijk van het type opleiding dat u volgt. De prijzen om deze vergunning te halen bij de Beroepsvervoer Academie beginnen bij € 390,-. Voor deze prijs krijgt u een dag les, studiemateriaal en dezelfde dag nog het examen.

U kunt kiezen uit de volgende NIWO opleidingen bij ons om uw NIWO diploma te halen. Bij alle onderstaande opleidingen geldt dezelfde dag les volgen en examen doen!

  • Wegvervoer goederen deel 1 (€390)
  • Wegvervoer goederen deel 2 (€390)
  • Personeelsmanagement (€390)
  • Financieel Management (€490)
  • Bedrijfsmanagement (€390)
  • Calculatie (€490)

Wilt u alles van A-Z te weten komen? Kies dan voor ons NIWO ondernemersdiploma compleet pakket. Dit pakket bestaat uit een opleiding van acht dagen met een hoog slagingspercentage.

Personeelsmanagement

Personeelsmanagement goederen verwijst naar het proces van het beheer van goederen en materialen die nodig zijn voor het personeel. Dit omvat de identificatie, aanschaf, opslag en distributie van deze goederen. Personeelsmanagement is van essentieel belang voor elke organisatie die voor de uitvoering van haar activiteiten afhankelijk is van personeel. Een doeltreffend personeelsbeheersysteem kan een aantal voordelen opleveren.

Zo kan het helpen de efficiëntie van de operaties te verbeteren door ervoor te zorgen dat de juiste goederen en materialen altijd beschikbaar zijn wanneer ze nodig zijn. Bovendien kan het de communicatie en coördinatie tussen verschillende afdelingen binnen een organisatie helpen verbeteren. Ten slotte kan een doeltreffend personeelsbeheersysteem de kosten helpen drukken door de verspilling van middelen te beperken.

U heeft uw NIWO vergunning gehaald wat nu? 

Zodra u uw NIWO vergunning heeft gehaald zijn er een aantal dingen die u kunt doen hiermee. Hier vertellen wij u alles wat u moet weten als u deze heeft ontvangen. Zodra het certificaat binnen is kunt u officieel aan de slag gaan als beroepsvervoerder. Wel moet het certificaat eerst aangevraagd worden, doet u dit niet dan kunt u nog steeds niet gaan werken en bent u dus strafbaar als u dit wel gaat doen. Zorg er ook voor dat u dit doet binnen twee maanden na het behalen van de vergunning anders kan deze vervallen. 

NIWO vergunning behalen doet u bij de Beroepsveroer Academie

De Beroepsvervoer Academie is hét instituut in Nederland dat opleidingen aanbiedt voor de NIWO vergunning. De academie is gevestigd in Amsterdam en biedt een breed scala aan cursussen, waaronder:

Schrijf u vandaag nog in voor een van onze cursussen!

Online aanvragen

Het aanvragen van de NIWO vergunning kan online en kost 235 euro exclusief de bijkomende kosten. Dit doet u dan bij het NIWO-ondernemingsloket waar u inlogt met uw E-herkenning. De E-herkenning is gekoppeld aan uw Kamer van Koophandel. Hier zult u gelijk al uw bedrijfsgegevens zien. Controleer ten alle tijden uw bedrijfsgegevens, want de NIWO zal uw naam en adres gegevens gebruiken die vermeld staan bij de KvK. Wanneer de aanvraag is gedaan mag u nog niet aan de slag gaan. Dit mag pas wanneer u direct aan de slag gaat. Als u de juiste stappen heeft gevolgd bij het aanvragen is de NIWO verplicht om binnen acht weken te beslissen of u deze mag ontvangen. 

NIWO vergunning ontvangen

Zodra u de vergunning heeft ontvangen zijn er een aantal regels waar u zich aan moet houden. Zo is het ten allen tijde verboden om deze te verhuren of geven aan iemand. Doet u dit wel? Dan kunt een flinke boete riskeren en u kunt u zelfs uw vergunning kwijt raken. 

Dit willen wij natuurlijk voorkomen zodat u geen problemen heeft met uw vergunning. Let op: zorg ervoor dat u hem netjes opbergt en goed bewaard, want u mag deze namelijk niet plastificeren of lamineren. Wij van Beroepsvervoer Academie staan altijd voor u klaar als u wilt beginnen met het behalen van uw vergunning, wij zullen ervoor zorgen dat u klaargestoomd wordt en alles weet voordat u de weg op gaat. 

Vragen over NIWO of over de opleidingen?

Onze adviseurs begeleiden je graag in het traject. Ze geven je graag het juiste advies zodat jij de juiste keuzes maakt. Dit kan uiteraard telefonisch. Wil je toch liever een gesprek op ons kantoor? Maak dan een afspraak, u bent van harte welkom op ons kantoor.

Contact? Bel ons via 020 - 334 64 53 of mail naar info@beroepsvervoeracademie.nl.

Wie gingen jou voor?

Akin BarutcuAkin Barutcu
12:28 18 Nov 22
Dankjewel aan alle moeite die jullie hebben ingestoken in mij dank zij jullie ben ik geslaagd voor me niwo ik raad t iedereen aan om contact op te nemen met bva goede lesstoffen en leraren arif abi bedankt voor de laatste zet om te slagen top bedrijf
Akin BarutcuAkin Barutcu
12:28 18 Nov 22
Thank you to all the effort you put into me thanks to you I passed my niwo I advise everyone to contact bva good teaching materials and teachers arif abi thanks for the last move to succeed top company
Enrico JanssenEnrico Janssen
17:53 24 Oct 22
Goede en vakbekwame docent(en).Communicatie zowel vanaf het instituut (Furkan) als met de docenten is helder en doelgericht. Ga zo door. Als ik weer een opleiding zou gaan volgen die jullie aanbieden, rij ik er weer voor naar Amsterdam.
Enrico JanssenEnrico Janssen
17:53 24 Oct 22
Good and skilled teacher(s).Communication both from the institute (Furkan) and with the teachers is clear and goal-oriented. Keep it up. If I were to follow a course that you offer again, I would drive to Amsterdam again.
Battels TradingBattels Trading
09:47 06 Oct 22
Alle 6 vakken 1e keer gehaald.Duidelijke lessen en top opleiders!Aanrader!
Nicky SpeetsNicky Speets
09:35 06 Oct 22
Duidelijke manier van lesgeven, en goede voorbereiding op de examens! Alles in 1 keer gehaald dankzij deze opleider. Aanrader!!
osman Usluosman Uslu
12:13 23 Sep 22
Just passed my Truck theory, got a really good lesson. Years ago had also done a taxi training with them. Their new location is also top notch and looks neat and luxurious. Good classes, nice teachers. Thanks again!!
osman Usluosman Uslu
12:13 23 Sep 22
Zojuist geslaagd voor mijn Vrachtauto theorie, echt goed les gekregen. Had jaren terug ook bij hun een taxi opleiding gedaan. Hun nieuwe locatie is ook top ziet er verzorgd en luxe uit. Goede lessen, aardige docenten. Bedankt weer!!
MAS TANEMAS TANE
22:23 12 Jul 22
Via BVA 8-daagse curses gedaan en mijn Getuigschrift van vakbekwaamheid voor het vervoer van goederen over de weg (NIWO) behaald. Alle modules eerste keer. Goed en duidelijke lesmethodiek. Zeker aan te raden.
MAS TANEMAS TANE
22:23 12 Jul 22
I completed 8-day courses through BVA and obtained my Certificate of Competency for the Transport of Goods by Road (NIWO). All modules first time. Good and clear teaching method. Definitely recommend.
MussMuss
13:01 29 Jun 22
Wat een gemak hier, uitstekende lessen en goede service. Ik ben geslaagd voor al mijn examens voor mijn NIWO diploma en raad jullie zeker dit bedrijf aan. Ze weten waar ze het over hebben en al sinds dag 1 had ik een goede indruk. Bedankt!!
MussMuss
13:01 29 Jun 22
What a convenience here, excellent classes and good service. I passed all my exams for my NIWO diploma and I definitely recommend this company to you. They know what they are talking about and from day 1 I had a good impression. Thank you!!
Kemal CangizKemal Cangiz
11:42 13 Jun 22
Top geslaagd voor al mijn vrachtwagen theorieën in 1 keer! Zeker een aanrader.
fussum arayafussum araya
12:18 11 Jun 22
Ik geloof zelf niet dat ik het heb gehaald maar door de beroepsvervoer academie is het gelukt en ik ben zo dankbaar het is de best school ik ga binnenkort ook voor mijn taxi opleiding
fussum arayafussum araya
12:18 11 Jun 22
I don't believe I made it myself but the professional transport academy made it work and I'm so grateful it's the best school I'm going to do my taxi training soon
Mehmet TuranMehmet Turan
15:14 12 May 22
Van begin tot eind goed begeleid met het behalen van mijn rijbewijzen. Zeker weten een aanrader!
Gök BörüGök Börü
09:04 11 Apr 22
Aanrader! Ik vind beroepsvervoeracademie een zeer goede opleidingscentrum.. Ze zijn vakbekwaam, aarzel niet om de opleiding voor de niwo hier te starten. Beste mensen (mede leerlingen), jullie kunnen de 6 examen snel en voordelig bij hun ophalen, sjieke locatie en lekkere koffie.Ik hoop met dit review mensen duidelijk heb kunnen maken over de opleidingcentra. Groet Taskin
Gök BörüGök Börü
09:04 11 Apr 22
Recommended! I think vocational transport academy is a very good training center. They are skilled, don't hesitate to start the training for the niwo here. Dear people (fellow students), you can pick up the 6 exam quickly and cheaply from them, chic location and delicious coffee.I hope this review has made it clear to people about the training centers. Greetings Taskin
J choyoua ChoyouaJ choyoua Choyoua
15:43 25 Mar 22
Aan de telefoon word je super goed geholpen, wil je je diploma voor goederenvervoer over de weg behalen? Dan raad ik je Beroepsvervoer academie Amsterdam zeer zeker aan. Ze hebben mij geholpen om binnen 2 weken alle 6 de modules te behalen in 1 keer! Super team en super behulpzaam! Echte toppers nogmaals bedankt BVA Amsterdam!
J choyoua ChoyouaJ choyoua Choyoua
15:43 25 Mar 22
You will be helped very well on the phone, do you want to obtain your diploma for road freight transport? Then I highly recommend Professional Transport Academy Amsterdam. They helped me to complete all 6 modules in 1 time within 2 weeks! Super team and super helpful! Real toppers thanks again BVA Amsterdam!
js_loader
×