NIWO vergunning

Eurovergunning - Haal je Transportvergunning

Volg een NIWO opleiding bij de Beroepsvervoer Academie om te slagen voor uw NIWO vergunning. Dé #1 in transportopleidingen.

Om in de transportsector in Europa te werken, heeft u een NIWO-vergunning nodig, ook wel de EUROvergunning genoemd Dit is een vergunning waarmee u als ondernemer of zelfstandige in de transportsector mag werken. Om uw NIWO-licentie te behalen, moet u binnen vijf jaar zes examens afleggen. Dit kunt u doen bij de Beroepsvervoer Academie in Amsterdam. Als u geslaagd bent, kunt u uw EURO-licentie aanvragen en aan de slag als transportondernemer!

Wij hebben een gemiddeld slagingspercentage van 94%!
94%

"Gegarandeerd succes dankzij onze lesgarantie"

NIWO Eurovergunning

Als u als werknemer in de transportsector wilt werken, heeft u deze vergunning niet nodig. U heeft alleen een geldig rijbewijs nodig waarmee u het voertuig mag besturen waarmee u gaat rijden. Als u echter zelfstandig ondernemer in de transportsector wilt worden, is deze vergunning wel een vereiste. De vergunning wordt afgegeven door de Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie en geeft u de mogelijkheid om in Nederland een voertuig te besturen dat bedrijfsmatig wordt gebruikt.

De Beroepsvervoer Academie biedt een opleiding aan voor het NIWO-examen. De opleiding wordt gegeven in het Nederlands en vindt plaats in een periode van acht dagen. Tijdens de opleiding leert u alles wat u moet weten om het NIWO opleiding te halen. Na de opleiding kunt u het examen afleggen bij de Beroepsvervoer Academie. Wilt u er zeker van dat u slaagt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres met een slagingspercentage van 94%!

NIWO vergunning halen kosten

De kosten zijn afhankelijk van het type opleiding dat u volgt. De prijzen om deze vergunning te halen bij de Beroepsvervoer Academie beginnen bij € 390,-. Voor deze prijs krijgt u een dag les, studiemateriaal en dezelfde dag nog het examen.

U kunt kiezen uit de volgende NIWO opleidingen bij ons om uw NIWO diploma te halen. Bij alle onderstaande opleidingen geldt dezelfde dag les volgen en examen doen!

  • Wegvervoer goederen deel 1 (€390)
  • Wegvervoer goederen deel 2 (€390)
  • Personeelsmanagement (€390)
  • Financieel Management (€490)
  • Bedrijfsmanagement (€390)
  • Calculatie (€490)

Wilt u alles van A-Z te weten komen? Kies dan voor ons NIWO ondernemersdiploma compleet pakket. Dit pakket bestaat uit een opleiding van acht dagen met een hoog slagingspercentage.

Personeelsmanagement

Personeelsmanagement goederen verwijst naar het proces van het beheer van goederen en materialen die nodig zijn voor het personeel. Dit omvat de identificatie, aanschaf, opslag en distributie van deze goederen. Personeelsmanagement is van essentieel belang voor elke organisatie die voor de uitvoering van haar activiteiten afhankelijk is van personeel. Een doeltreffend personeelsbeheersysteem kan een aantal voordelen opleveren.

Zo kan het helpen de efficiëntie van de operaties te verbeteren door ervoor te zorgen dat de juiste goederen en materialen altijd beschikbaar zijn wanneer ze nodig zijn. Bovendien kan het de communicatie en coördinatie tussen verschillende afdelingen binnen een organisatie helpen verbeteren. Ten slotte kan een doeltreffend personeelsbeheersysteem de kosten helpen drukken door de verspilling van middelen te beperken.

U heeft uw NIWO vergunning gehaald wat nu? 

Zodra u uw NIWO vergunning heeft gehaald zijn er een aantal dingen die u kunt doen hiermee. Hier vertellen wij u alles wat u moet weten als u deze heeft ontvangen. Zodra het certificaat binnen is kunt u officieel aan de slag gaan als beroepsvervoerder. Wel moet het certificaat eerst aangevraagd worden, doet u dit niet dan kunt u nog steeds niet gaan werken en bent u dus strafbaar als u dit wel gaat doen. Zorg er ook voor dat u dit doet binnen twee maanden na het behalen van de vergunning anders kan deze vervallen. 

NIWO vergunning behalen doet u bij de Beroepsveroer Academie

De Beroepsvervoer Academie is hét instituut in Nederland dat opleidingen aanbiedt voor de NIWO vergunning. De academie is gevestigd in Amsterdam en biedt een breed scala aan cursussen, waaronder:

Schrijf u vandaag nog in voor een van onze cursussen!

Online aanvragen

Het aanvragen van de NIWO vergunning kan online en kost 235 euro exclusief de bijkomende kosten. Dit doet u dan bij het NIWO-ondernemingsloket waar u inlogt met uw E-herkenning. De E-herkenning is gekoppeld aan uw Kamer van Koophandel. Hier zult u gelijk al uw bedrijfsgegevens zien. Controleer ten alle tijden uw bedrijfsgegevens, want de NIWO zal uw naam en adres gegevens gebruiken die vermeld staan bij de KvK. Wanneer de aanvraag is gedaan mag u nog niet aan de slag gaan. Dit mag pas wanneer u direct aan de slag gaat. Als u de juiste stappen heeft gevolgd bij het aanvragen is de NIWO verplicht om binnen acht weken te beslissen of u deze mag ontvangen. 

NIWO vergunning ontvangen

Zodra u de vergunning heeft ontvangen zijn er een aantal regels waar u zich aan moet houden. Zo is het ten allen tijde verboden om deze te verhuren of geven aan iemand. Doet u dit wel? Dan kunt een flinke boete riskeren en u kunt u zelfs uw vergunning kwijt raken. 

Dit willen wij natuurlijk voorkomen zodat u geen problemen heeft met uw vergunning. Let op: zorg ervoor dat u hem netjes opbergt en goed bewaard, want u mag deze namelijk niet plastificeren of lamineren. Wij van Beroepsvervoer Academie staan altijd voor u klaar als u wilt beginnen met het behalen van uw vergunning, wij zullen ervoor zorgen dat u klaargestoomd wordt en alles weet voordat u de weg op gaat. 

Vragen over NIWO of over de opleidingen?

Onze adviseurs begeleiden je graag in het traject. Ze geven je graag het juiste advies zodat jij de juiste keuzes maakt. Dit kan uiteraard telefonisch. Wil je toch liever een gesprek op ons kantoor? Maak dan een afspraak, u bent van harte welkom op ons kantoor.

Contact? Bel ons via 020 - 334 64 53 of mail naar info@beroepsvervoeracademie.nl.

Wie gingen jou voor?

Erry -Erry -
16:45 07 Feb 24
Took accelerated training and passed all 6 modules in one go!!!For those who want to get their Euro permit, don't hesitate for a moment and come here. Great teachers, good explanations. Listen carefully & practice and you will pass your exams.Thank you very much Team BVA💪Greetings E Sahin
leon herderleon herder
14:24 07 Feb 24
Seyfi TurkmenSeyfi Turkmen
10:03 30 Jan 24
Mehmet Çetin EnliMehmet Çetin Enli
15:01 23 Jan 24
YasinYasin
14:35 23 Jan 24
Top company!
Mo SalmanMo Salman
13:42 23 Jan 24
Fantastic experience at the Professional Transport Academy! Recently passed my NIWO permit and truck theory thanks to their expert instructors and excellent teaching materials. The process was smooth, the support top-notch. Highly recommended for anyone who is serious about a career in commercial transport!
mohamed rachidimohamed rachidi
10:29 05 Jan 24
Top academy seyfi good teacher and clear explanation
Ahmed SamiAhmed Sami
13:47 20 Nov 23
Top company definitely recommended, thank you!!
Ayoub FelahAyoub Felah
13:40 20 Nov 23
Good lesson, clearly.
Chris BuunkChris Buunk
13:35 20 Nov 23
Had nice instructions
Mevlut TekeliMevlut Tekeli
13:15 20 Nov 23
Yusuf Ziya YazarYusuf Ziya Yazar
10:37 18 Nov 23
Mustafa YavuzMustafa Yavuz
20:15 15 Nov 23
Ilyas umutIlyas umut
15:06 15 Nov 23
kazim baklacikazim baklaci
17:21 03 Nov 23
Great experience
Yunus KahramanYunus Kahraman
10:54 03 Nov 23
Cees MeterCees Meter
14:07 01 Nov 23
Good explanation obtained quickly
Amir AyaziAmir Ayazi
14:03 01 Nov 23
Had a very good experience with BVA! Nice and clear classroom lessons. Good structure with sufficient practice material
Berkay DemirBerkay Demir
14:01 01 Nov 23
Very good teachers! The teachers give good, high-quality lessons from which you learn a lot. I passed the Professional Transport Academy first time.
Berkahgh bgBerkahgh bg
06:13 19 Sep 23
I passed my Niwo within 1 month and I would like to give my compliments to the teacher Arif.Good job, keep it up!
js_loader
×