NIWO vergunning

Om in de transportsector in Europa te werken, heeft u een NIWO-vergunning nodig, ook wel de EUROvergunning genoemd Dit is een vergunning waarmee u als ondernemer of zelfstandige in de transportsector mag werken. Om uw NIWO-licentie te behalen, moet u binnen vijf jaar zes examens afleggen. Dit kunt u doen bij de Beroepsvervoer Academie in Amsterdam. Als u geslaagd bent, kunt u uw EURO-licentie aanvragen en aan de slag als transportondernemer!

Als u als werknemer in de transportsector wilt werken, heeft u deze vergunning niet nodig. U heeft alleen een geldig rijbewijs nodig waarmee u het voertuig mag besturen waarmee u gaat rijden. Als u echter zelfstandig ondernemer in de transportsector wilt worden, is deze vergunning wel een vereiste. De vergunning wordt afgegeven door de Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie en geeft u de mogelijkheid om in Nederland een voertuig te besturen dat bedrijfsmatig wordt gebruikt.

"Gegarandeerd succes dankzij onze lesgarantie"

5000

GESLAAGDEN

12

JAAR ERVARING

94

GEMIDDELDE SLAGINGSPERCENTAGE

NIWO opleiding

De Beroepsvervoer Academie biedt een opleiding aan voor het NIWO-examen. De opleiding wordt gegeven in het Nederlands en vindt plaats in een periode van acht dagen. Tijdens de opleiding leert u alles wat u moet weten om het NIWO opleiding te halen. Na de opleiding kunt u het examen afleggen bij de Beroepsvervoer Academie. Wilt u er zeker van dat u slaagt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres met een slagingspercentage van 94%!

NIWO vergunning halen kosten

De kosten zijn afhankelijk van het type opleiding dat u volgt. De prijzen om deze vergunning te halen bij de Beroepsvervoer Academie beginnen bij € 390,-. Voor deze prijs krijgt u een dag les, studiemateriaal en dezelfde dag nog het examen.

U kunt kiezen uit de volgende NIWO opleidingen bij ons om uw NIWO diploma te halen. Bij alle onderstaande opleidingen geldt dezelfde dag les volgen en examen doen!

  • Wegvervoer goederen deel 1 (€390)
  • Wegvervoer goederen deel 2 (€390)
  • Personeelsmanagement (€390)
  • Financieel Management (€490)
  • Bedrijfsmanagement (€390)
  • Calculatie (€490)

Wilt u alles van A-Z te weten komen? Kies dan voor ons NIWO ondernemersdiploma compleet pakket. Dit pakket bestaat uit een opleiding van acht dagen met een hoog slagingspercentage.

Personeelsmanagement

Personeelsmanagement goederen verwijst naar het proces van het beheer van goederen en materialen die nodig zijn voor het personeel. Dit omvat de identificatie, aanschaf, opslag en distributie van deze goederen. Personeelsmanagement is van essentieel belang voor elke organisatie die voor de uitvoering van haar activiteiten afhankelijk is van personeel. Een doeltreffend personeelsbeheersysteem kan een aantal voordelen opleveren.

Zo kan het helpen de efficiëntie van de operaties te verbeteren door ervoor te zorgen dat de juiste goederen en materialen altijd beschikbaar zijn wanneer ze nodig zijn. Bovendien kan het de communicatie en coördinatie tussen verschillende afdelingen binnen een organisatie helpen verbeteren. Ten slotte kan een doeltreffend personeelsbeheersysteem de kosten helpen drukken door de verspilling van middelen te beperken.

NIWO vergunning behalen doet u bij de Beroepsveroer Academie

De Beroepsvervoer Academie is hét instituut in Nederland dat opleidingen aanbiedt voor de NIWO vergunning. De academie is gevestigd in Amsterdam en biedt een breed scala aan cursussen, waaronder:

- NIWO opleiding

- Vrachtwagen rijbewijs

- ADR opleiding

- Code 95 nascholing

Schrijf u vandaag nog in voor een van onze cursussen!

U heeft uw NIWO vergunning gehaald wat nu? 

Zodra u uw NIWO vergunning heeft gehaald zijn er een aantal dingen die u kunt doen hiermee. Hier vertellen wij u alles wat u moet weten als u deze heeft ontvangen. Zodra het certificaat binnen is kunt u officieel aan de slag gaan als beroepsvervoerder. Wel moet het certificaat eerst aangevraagd worden, doet u dit niet dan kunt u nog steeds niet gaan werken en bent u dus strafbaar als u dit wel gaat doen. Zorg er ook voor dat u dit doet binnen twee maanden na het behalen van de vergunning anders kan deze vervallen. 

Online aanvragen

Het aanvragen van de NIWO vergunning kan online en kost 235 euro exclusief de bijkomende kosten. Dit doet u dan bij het NIWO-ondernemingsloket waar u inlogt met uw E-herkenning. De E-herkenning is gekoppeld aan uw Kamer van Koophandel. Hier zult u gelijk al uw bedrijfsgegevens zien. Controleer ten alle tijden uw bedrijfsgegevens, want de NIWO zal uw naam en adres gegevens gebruiken die vermeld staan bij de KvK. Wanneer de aanvraag is gedaan mag u nog niet aan de slag gaan. Dit mag pas wanneer u direct aan de slag gaat. Als u de juiste stappen heeft gevolgd bij het aanvragen is de NIWO verplicht om binnen acht weken te beslissen of u deze mag ontvangen. 

NIWO vergunning ontvangen

Zodra u de vergunning heeft ontvangen zijn er een aantal regels waar u zich aan moet houden. Zo is het ten allen tijde verboden om deze te verhuren of geven aan iemand. Doet u dit wel? Dan kunt een flinke boete riskeren en u kunt u zelfs uw vergunning kwijt raken. 

Dit willen wij natuurlijk voorkomen zodat u geen problemen heeft met uw vergunning. Let op: zorg ervoor dat u hem netjes opbergt en goed bewaard, want u mag deze namelijk niet plastificeren of lamineren. Wij van Beroepsvervoer Academie staan altijd voor u klaar als u wilt beginnen met het behalen van uw vergunning, wij zullen ervoor zorgen dat u klaargestoomd wordt en alles weet voordat u de weg op gaat. 

Contact

Heeft u vragen over het behalen van uw NIWO vergunning of heeft u andere vragen? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 020-334 64 53 of mailen naar info@beroepsvervoeracademie.nl. Natuurlijk bent u ook altijd welkom bij ons op locatie waar u gratis kunt parkeren. Adres: Burgemeester van Leeuwenlaan 7, 1064 KJ Amsterdam. Volg ons ook op Facebook om niks te missen.

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2022 Beroepsvervoer Academie B.V. - Alle rechten voorbehoudenAlgemene voorwaarden | Privacy- en cookieverklaring
has been added to the cart. View Cart
×
});