NIWO vergunning

Eurovergunning - Haal je Transportvergunning

Volg een NIWO opleiding bij de Beroepsvervoer Academie om te slagen voor uw NIWO vergunning. Dé #1 in transportopleidingen.

Om in de transportsector in Europa te werken, heeft u een NIWO-vergunning nodig, ook wel de EUROvergunning genoemd Dit is een vergunning waarmee u als ondernemer of zelfstandige in de transportsector mag werken. Om uw NIWO-licentie te behalen, moet u binnen vijf jaar zes examens afleggen. Dit kunt u doen bij de Beroepsvervoer Academie in Amsterdam. Als u geslaagd bent, kunt u uw EURO-licentie aanvragen en aan de slag als transportondernemer!

Wij hebben een gemiddeld slagingspercentage van 94%!
94%

"Gegarandeerd succes dankzij onze lesgarantie"

NIWO Eurovergunning

Als u als werknemer in de transportsector wilt werken, heeft u deze vergunning niet nodig. U heeft alleen een geldig rijbewijs nodig waarmee u het voertuig mag besturen waarmee u gaat rijden. Als u echter zelfstandig ondernemer in de transportsector wilt worden, is deze vergunning wel een vereiste. De vergunning wordt afgegeven door de Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie en geeft u de mogelijkheid om in Nederland een voertuig te besturen dat bedrijfsmatig wordt gebruikt.

De Beroepsvervoer Academie biedt een opleiding aan voor het NIWO-examen. De opleiding wordt gegeven in het Nederlands en vindt plaats in een periode van acht dagen. Tijdens de opleiding leert u alles wat u moet weten om het NIWO opleiding te halen. Na de opleiding kunt u het examen afleggen bij de Beroepsvervoer Academie. Wilt u er zeker van dat u slaagt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres met een slagingspercentage van 94%!

NIWO vergunning halen kosten

De kosten zijn afhankelijk van het type opleiding dat u volgt. De prijzen om deze vergunning te halen bij de Beroepsvervoer Academie beginnen bij € 390,-. Voor deze prijs krijgt u een dag les, studiemateriaal en dezelfde dag nog het examen.

U kunt kiezen uit de volgende NIWO opleidingen bij ons om uw NIWO diploma te halen. Bij alle onderstaande opleidingen geldt dezelfde dag les volgen en examen doen!

  • Wegvervoer goederen deel 1 (€390)
  • Wegvervoer goederen deel 2 (€390)
  • Personeelsmanagement (€390)
  • Financieel Management (€490)
  • Bedrijfsmanagement (€390)
  • Calculatie (€490)

Wilt u alles van A-Z te weten komen? Kies dan voor ons NIWO ondernemersdiploma compleet pakket. Dit pakket bestaat uit een opleiding van acht dagen met een hoog slagingspercentage.

Personeelsmanagement

Personeelsmanagement goederen verwijst naar het proces van het beheer van goederen en materialen die nodig zijn voor het personeel. Dit omvat de identificatie, aanschaf, opslag en distributie van deze goederen. Personeelsmanagement is van essentieel belang voor elke organisatie die voor de uitvoering van haar activiteiten afhankelijk is van personeel. Een doeltreffend personeelsbeheersysteem kan een aantal voordelen opleveren.

Zo kan het helpen de efficiëntie van de operaties te verbeteren door ervoor te zorgen dat de juiste goederen en materialen altijd beschikbaar zijn wanneer ze nodig zijn. Bovendien kan het de communicatie en coördinatie tussen verschillende afdelingen binnen een organisatie helpen verbeteren. Ten slotte kan een doeltreffend personeelsbeheersysteem de kosten helpen drukken door de verspilling van middelen te beperken.

U heeft uw NIWO vergunning gehaald wat nu? 

Zodra u uw NIWO vergunning heeft gehaald zijn er een aantal dingen die u kunt doen hiermee. Hier vertellen wij u alles wat u moet weten als u deze heeft ontvangen. Zodra het certificaat binnen is kunt u officieel aan de slag gaan als beroepsvervoerder. Wel moet het certificaat eerst aangevraagd worden, doet u dit niet dan kunt u nog steeds niet gaan werken en bent u dus strafbaar als u dit wel gaat doen. Zorg er ook voor dat u dit doet binnen twee maanden na het behalen van de vergunning anders kan deze vervallen. 

NIWO vergunning behalen doet u bij de Beroepsveroer Academie

De Beroepsvervoer Academie is hét instituut in Nederland dat opleidingen aanbiedt voor de NIWO vergunning. De academie is gevestigd in Amsterdam en biedt een breed scala aan cursussen, waaronder:

Schrijf u vandaag nog in voor een van onze cursussen!

Online aanvragen

Het aanvragen van de NIWO vergunning kan online en kost 235 euro exclusief de bijkomende kosten. Dit doet u dan bij het NIWO-ondernemingsloket waar u inlogt met uw E-herkenning. De E-herkenning is gekoppeld aan uw Kamer van Koophandel. Hier zult u gelijk al uw bedrijfsgegevens zien. Controleer ten alle tijden uw bedrijfsgegevens, want de NIWO zal uw naam en adres gegevens gebruiken die vermeld staan bij de KvK. Wanneer de aanvraag is gedaan mag u nog niet aan de slag gaan. Dit mag pas wanneer u direct aan de slag gaat. Als u de juiste stappen heeft gevolgd bij het aanvragen is de NIWO verplicht om binnen acht weken te beslissen of u deze mag ontvangen. 

NIWO vergunning ontvangen

Zodra u de vergunning heeft ontvangen zijn er een aantal regels waar u zich aan moet houden. Zo is het ten allen tijde verboden om deze te verhuren of geven aan iemand. Doet u dit wel? Dan kunt een flinke boete riskeren en u kunt u zelfs uw vergunning kwijt raken. 

Dit willen wij natuurlijk voorkomen zodat u geen problemen heeft met uw vergunning. Let op: zorg ervoor dat u hem netjes opbergt en goed bewaard, want u mag deze namelijk niet plastificeren of lamineren. Wij van Beroepsvervoer Academie staan altijd voor u klaar als u wilt beginnen met het behalen van uw vergunning, wij zullen ervoor zorgen dat u klaargestoomd wordt en alles weet voordat u de weg op gaat. 

Vragen over NIWO of over de opleidingen?

Onze adviseurs begeleiden je graag in het traject. Ze geven je graag het juiste advies zodat jij de juiste keuzes maakt. Dit kan uiteraard telefonisch. Wil je toch liever een gesprek op ons kantoor? Maak dan een afspraak, u bent van harte welkom op ons kantoor.

Contact? Bel ons via 020 - 334 64 53 of mail naar info@beroepsvervoeracademie.nl.

Wie gingen jou voor?

Berkahgh bgBerkahgh bg
06:13 19 Sep 23
I passed my Niwo within 1 month and I would like to give my compliments to the teacher Arif.Good job, keep it up!
Berkahgh bgBerkahgh bg
06:13 19 Sep 23
Heb me Niwo binnen 1 maand gehaald graag wil ik mijn complimenten geven aan de docent Arif.Goed bezig ga zo door!
AtexAtex
22:18 11 Sep 23
Taking your truck theory course was fun man. With all those foreigners in the class and a Turkish teacher, it's just a lot of fun.
AtexAtex
22:18 11 Sep 23
Bij jullie theorie cursus doen voor vrachtwagen was leuk man. Met al die buitenlanders in de klas, en turkse leraar gewoon gezellig man.
Emile de VriesEmile de Vries
08:11 30 Jul 23
Lessen volgen goed op de examenvragen.Goed opletten tijdens de les en dan kan iedereen het examen halen.
Emile de VriesEmile de Vries
08:11 30 Jul 23
Lessons follow the exam questions well.Pay close attention during class and then everyone can pass the exam.
Birol BurkanBirol Burkan
16:35 17 Jul 23
Ik ben zeer tevreden over mijn ervaring op de academie. De docenten zijn zeer bekwaam en gepassioneerd in hun vakgebied. Zeker een aanrader!
Birol BurkanBirol Burkan
16:35 17 Jul 23
I am very satisfied with my experience at the academy. The teachers are highly skilled and passionate in their field. Highly recommended!
HNW van SantenHNW van Santen
11:13 13 Jul 23
ADR Basic and Tank sensitive at BVA with Seyfi as instructor. Course is a lot of information, but good presentation tools as well as a very good and passionate instructor who really knows what he is talking about. Seyfi, thank you very much for your good "tips and tricks" If you listen carefully to him, actively participate in the lesson, it is doable. This was my second course at BVA (previously NIWO training in December 2022) and again I really liked it.
HNW van SantenHNW van Santen
11:13 13 Jul 23
ADR Basis en Tank gevoelg bij BVA met als instructeur Seyfi. Cursus is veel informatie echter goede presentatiemiddelen alsmede een zeer goede en gedreven instructeur die echt weet waar hij het over heeft. Seyfi, hartelijk dank voor je goede "tips en trucs" Als je goed naar hem luisterd, actief meedoet in de les is het te doen. Dit was mijn tweede cursus bij BVA (eerder NIWO-opleiding in december 2022) en is opnieuw goed bevallen.
Ton HeselTon Hesel
15:52 11 Jul 23
Prima opleidingsinstituut de combinatie van klassikaal les en gelijk daarna op dezelfde dag examen doen werkte voor mij prima.
TomTom
14:54 11 Jul 23
Mister has a lot of patience and takes the time for all students, sufficient teaching material for the exam and certainly worth the moneyThanks again!!Best regardsDilhan yilmaz
TomTom
14:54 11 Jul 23
Meneer heeft veel geduld en neemt de tijd voor alle leerlingen voldoende lesstof voor het examen en zeker het geld waardNogmaals bedankt!!MvgDilhan yilmaz
Johannes SeepmaJohannes Seepma
11:34 17 Jun 23
Toen ik recensies opzocht over dit bedrijf had ik mijn twijfels het leek te mooi om waar te zijn. Maar niks was minder waard. Ze leren je wat je moet leren echt top binnen een no time mijn ondernemersdiplomaBedankt heren
Johannes SeepmaJohannes Seepma
11:34 17 Jun 23
When I looked up reviews about this company I had my doubts it seemed too good to be true. But nothing was worth less. They teach you what you need to learn really great in no time my entrepreneurial diplomaThanks gentlemen
Deniz GurisikDeniz Gurisik
18:28 16 Jun 23
Top opleiding!!👍👌. Na mijn vrachtwagen diploma, ook de bus ondernemersdiploma hier gehaald. Niks anders dan eerder gewend. Helder, kort en krachtig 💪 opleiding. Met als resultaat natuurlijk in 1x slagen 🎉🎉
Deniz GurisikDeniz Gurisik
18:28 16 Jun 23
Top training!!👍👌. After my truck diploma, also obtained the bus entrepreneur diploma here. Nothing different than before. Clear, short and powerful 💪 training. With the result of course succeeding in 1 x 🎉🎉
K MontanaK Montana
13:06 16 Jun 23
Bedankt heren voor alle cursussen en aandacht! Mijn NIWO diploma binnen 10 dagen gehaald zonder enig herkansing, mede dankzij de heren die les gaven. Zeer professioneel en duidelijk. Beetje aandacht erbij en het is zo gedaan! Zeker een aanrader🙏🏼
K MontanaK Montana
13:06 16 Jun 23
Thank you gentlemen for all the courses and attention! Got my NIWO diploma within 10 days without any resits, thanks in part to the gentlemen who taught. Very professional and clear. A little attention and it's done in no time! Definitely recommended 🙏🏼
MrDelisen187MrDelisen187
11:50 08 Jun 23
Passed 4 of the 6 niwo exams in 1 go.(2 I was exempt). Top trainer, highly recommended.
js_loader
×