Zet een grote STAP met € 1.000 subsidie van de overheid

Let op! Meld u aan voor 1 september

Ontvang nu uw subsidie via het STAP-budget stappenplan

Wil je jezelf ontwikkelen met een opleiding in de arbeidsmarkt? Dan kunnen wij jou helpen! Ontvang tot wel € 1.000,- subsidie voor het volgen van een opleiding.

Stappenplan: STAP-budget aanvragen

Kies hieronder uw opleiding naar keuze

Ontvang een STAP aanmeldbewijs

Upload aanmeldbewijs bij het UWV

Start uw opleiding!

Beschikbare opleidingen

NIWO Opleiding

STAP Subsidie

1.000
Dankzij onze jarenlange ervaring én onze versnelde NIWO opleiding kunt u al in 6 dagen uw vakbekwaamheidsdiploma halen voor het goederenvervoer!

ADR Compleet

STAP Subsidie

1.000
Om gevaarlijke stoffen te kunnen vervoeren moet u een ADR certificaat hebben als beroepschauffeur. Volg een ADR opleiding en haal jouw ADR certificaat met code 95!

Vrachtauto C met Code 95

STAP Subsidie

1.000
Wilt u ook werken als vrachtwagenchauffeur? Begin op korte termijn met uw opleiding en behaal uw C rijbewijs met code 95. Spoedcursus theorie in 3 dagen!

Voorwaarden

✔️

✔️

✔️

U bent ouder dan 18 jaar.

U ontvangt geen AOW uitkering.

U heeft de afgelopen 24 maanden in Nederland gewerkt of gewoond.

Aanmeldformulier

Veelgestelde vragen

Vanaf 1 september 2022 kunt u een aanvraag starten. Zolang er in die ronde nog budget beschikbaar is kunt u een aanvraag doen.

Het maximale subsidiebedrag van STAP-budget is 1.000 euro per jaar en kan voor 1 opleiding gebruikt worden. STAP-budget wordt 1 keer per jaar aan u toegewezen.

Het is helaas niet mogelijk om het STAP-budget te verspreiden over meerdere studies. STAP-budget wordt 1 keer per jaar aan u toegewezen. U kunt het volgende jaar weer aansluiten aan een nieuwe opleiding.

U kunt maximaal € 1.000 STAP-budget aanvragen. Indien de opleiding duurder zal zijn dan moet dit zelf betaald worden. U kunt ook een aanvraag doen voor andere subsidie.

Voor elke ronde is er een budget beschikbaar van 32,6 miljoen. Zolang er nog budget beschikbaar is kan de STAP-budget aangevraagd worden.

Indien het budget op raakt kunt u helaas geen

WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright © 2022 Beroepsvervoer Academie B.V. - Alle rechten voorbehoudenAlgemene voorwaarden | Privacy- en cookieverklaring
has been added to the cart. View Cart
×
});