Onze opleidingen

NIWO
Vakbewkaamheidsdiploma

Haal uw NIWO diploma in 8 dagen en wordt transport ondernemer! Beroepsvervoer Academie verzorgt opleidingen voor het behalen van de vakbekwaamheidsdiploma. Hiermee voldoet u aan één van de eisen om uw EURO vergunning aan te vragen bij de NIWO.

Vrachtauto
Rijbewijs (C)

Haal uw vrachtauto theorie in 3 dagen en wordt vrachtwagenchauffeur! Beroepsvervoer Academie verzorgt opleidingen voor het behalen van uw vrachtauto rijbewijs. Wij verzorgen de spoedcursussen voor de theorie, maar ook voor de praktijk opleiding.

ADR
Certificaat

Volg een ADR opleiding en haal jouw ADR certificaat met code 95! Om gevaarlijke stoffen te kunnen vervoeren moet u een ADR certificaat hebben als beroepschauffeur. Het ADR is een Europese overeenkomst voor het internationale vervoer van gevaarlijke goederen over de weg.

Code 95
Nascholingscursussen

Richtlijnen van Code 95 nascholing! Elke beroepschauffeur moet volgens de richtlijnen van Code 95 verplicht iedere 5 jaar 35 uur nascholing volgen na het behalen van het rijbewijs. Zo blijft uw kennis fris en actueel en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw vakbekwaamheid.

×